Ugens top 5 julegaveideer uge 49

Oprettet d.

Så har Stepnote folkene igen lagt hovederne i blød og set på bestsellers for den seneste uges tid - uhhhh, det har været svært, for der er godt nok gang i salget og i år er I gode folk derude virkelig gode til at finde vej til alle mulige spændende produkter som enten lige er kommet på hylderne eller som har været på hylderne i årevis og så får en revival. 

 

Men men, vi har sorteret og prioriteret det bedste vi evnede :-) og da en top 5 jo selvfølgelig ikke kan dække behov må du endelig tage et kig på vores julegaveguide eller måske på sidste uges top 5 :-)

 

 

Lad os kaste os ud i det.. først til en klassiker som er vores mest populære ipad/tablet stativ til dato:

 

Julegaveidé nr. 1

iPad og Tablet stativ - brug iPad som nodestativ

 

En oplagt gaveide til alle som spiller musik og har en tablet er dette stativ fra producenten Puretone. Det er et virkelig godt stativ som vi selv bruger på kontoret til vores tablets. 
Se Puretone tablet stativet her

Pris: 332,00 DKK 349,00 DKK

 

 

Hvis du vil flotte dig til en julegaven, så kan tilkøbe en fodpedal fra Airturn som gør at du kan skifte siderne med akkorder eller noder med foden mens du holder hænderne der hvor de hører til når man spiller musik :-) Se pakketilbuddet med både fodpedal og stativet her

 

Pris: 1.120,00 DKK 1.244,00 DKK

 

 

 

Stativ til ipad og tablet

 

 

 

Julegaveidé nr. 2

Dreamcatcher Soprano Ukulele - Flight NUS350DC

Dreamcatcher er vores egen favorit af sopranerne fra Flight, den har virkelig en sprød og lækker lyd og graveringerne er altså bare nice (som de unge siger :-) )

 

NUS350DC skiller sig virkelig ud fra resten af Flight serien. Det er den oprørske tvillingbror til NUS310 med alle de samme træk, som den populære sopranmodel har, men med en rigtig flot drømmefanger gravering. Den er let, har en god pris og har gode features, herunder en høj kvalitets gig bag. 

 

Pris: 499 dkk

 

Køb/læs mere her

 

Se alle ukuleler og bestseller bøger her

Julegaveidé nr. 3

 

Sangbogen 5 - Spiralryg - ekstra nedsat i december

Sangbogen 5 udkom sidste år op til jul og lå under rigtig mange juletræer som gave i 2017 :-) Igen i år mærker vi en stor efterspørgsel efter Sangbogen 5!

Vi har derfor købt rigeligt hjem af Sangbogen 5 til julehandlen og kører med ekstra nedsat tilbudspris i resten af december!

Spar 20% i resten af december

Og skal du handle stort ind til en skole eller lignende, så er der 5% ekstra når der købes mere end 30 stk.

 

Stykpris v/ 1 stk. 360,00 DKK 449,00 DKK

Stykpris v/ 30 stk. 342,00 DKK 449,00 DKK

 

Køb læs mere her

 

 

 

 

Julegaveidé nr. 4

 

Nodelampe - Mighty Bright: Xtraflex 2 (sort)

I Stepnote har vi et stort udvalg af nodelamper fra bl.a. Mighty Bright, Xtraflex er en af de mest populære af lamperne og en oplagt gaveide til den som spiller musik og/eller den som læser mange bøger her i vintermørket :-)

 

Pris: 165 dkk

Køb og læs mere

 

Se alle nodelamperne her

 

 

Julegaveidé nr. 5
 

Top Hits Of 2018: Easy Piano

Fra Hal Leonard forlaget kommer der vanen tro årets tophits fra 2018 i forskellige udgaver og de er en sikker vinder til den yngre musikudøver :-) 

 

Her ser du Easy Piano udgaven til begyndere og let øvede. 

 

Derudover finder du fx også en Top Hist 2018 PVG udgave (piano, vocal og guitar) eller en Top Hits 2018 udgave til ukulele 

Pris: 165 dkk 

Se alle Hits titler 

eller alle Easy Piano titler her

 

 

 

Se mange flere julegaveidéer her i vores julegaveguide :-)