Returnering

Stepnote.dk yder 30 dages fortrydelsesret på alt fysisk materiale regnet fra afsendelsesdatoen. Der ydes ikke fortydelsesret på produkter der leveres digitalt via hjemmesiden eller via email, herunder fx Pdf filer og andre digitale formater.

Der ydes ingen fortrydelsesret hvis du har brudt forsegling og/eller indpakning af varen og produktet skal være i samme stand som ved modtagelsen og ledsaget af en kopi af ordrebekræftelse eller faktura.

Der ydes ikke fortrydelsesret over for b2b kunder såsom institutioner og virksomheder.


Hvad gør jeg ved returnering?

Hvis du vil gøre brug af den din returret bedes du downloade, printe og udfylde denne returseddel

 

  • HUSK, du skal selv betale fragtudgiften til returneringen!
  • HUSK også at du IKKE MÅ RETURNERE til vores kontor adresse - altid til vores lageradresse i Sønderjylland - det står på sedlen.


 

MEGET VIGTIGT:

  • Er der fejl på varen eller fragtskade er det vigtigt du kontakter vores kundeservicekundeservice@stepnote.dk inden du returnerer varen da vi selvfølgelig i sådanne tilfælde dækker din fragtudgift.
  • Hvis du returnerer uden returseddel, så registrerer vi ikke din returnering og du vil derfor ikke modtage kreditering for det returnerede. 
  • Du har selv ansvaret for varen indtil den er modtaget på vores lager.(Du hæfter selv for udgifter der vedrører returnering som fx emballage, fragtudgift m.m.)
  • Såfremt det returnerede opfylder kravene vil du inden for 14 hverdage efter modtagelse på vores lager modtage en kreditering på det aktuelle beløb fratrukket, fragtudgiften du havde i forbindelse med købet.


Du kan fortryde et køb ved:
a) At nægte at modtage varen.
b) At overdrage varen til postvæsenet.
c) Ved at printe retursedlen og returnere.