Black Friday på Stepnote

Black Friday 2020 i Stepnote - 27. nov.

 

Gå ikke glip af denne store event hvor du kan sikre dig billige julegaver til dig selv eller andre, der skaber glæde og musik i lang tid frem.

 

Vi kører med et let og til-at-forstå-setup så der er noget til alle og for alle :-)

Når vi nærmer os Black Friday lancerer vi hvad der kommer til at ske i år.

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få besked om Black Friday og løbende på selve dagen.

 

Læs evt. også om hvordan Black Friday setup'et så ud sidste år i Stepnote - vi lover det bliver mindst lige så godt i år :-)

"Ingen SNYD med Stepnote"

Hvad der er HELT sikkert" - er at vi ikke laver det der flabede trick som mange nok har læst om + blevet skræmt af - altså at sætte priserne kunstigt i vejret på alle varerne et par måneder inden Black Friday, for så at sætte dem ned til lige under den pris der var vejledende på det tidspunkt det blev sat op. For så på den måde at næsten ikke tabe på avancen - sådan gør vi altså ikke i Stepnote :-)

 

HUSKEKAGE!
I og med at vi ikke fifler med priserne, som vi skrev om opover betyder det altså også, at du ikke får 50% på bestsellers varer. Der er INGEN der kan give 50% på de bestseller varer vi har uden enten at tabe på det, heller ikke 40% - på de fleste af vores varer får vi mellem 30-45% fra producenten, så du kan godt se at skulle vi give sådanne rabatter, så betaler vi for at sende dem ud til dig :-) Det er kun med snyde-førpriser at man kan give sådanne rabatter. 

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få besked om Black Friday og løbende på selve dagen.