Black Friday/week 2021 i Stepnote

Vi startede mandag d. 22.11 kl. 12.00 og er nu i fuld gang med Black Weekend - det hele slutter slutter søndag. 28.11 kl. 23.59

Der er nu over 25.000 noder, musikbøger, tilbehør og instrumenter m.m. på Black TIlbud. Spar mellem 15-30% på bestsellers.

Få overblikket her hver dag

 

Fordele som nyhedsbrevstilmeldt:

  1. Grundet Leverancekrisen i hele verden er der mangel på alle slags varer, også musikbøger og musiktilbehør. 
    Når du er tilmeldt får du mulighed for at komme foran i køen til de bedste tilbud, på de varer hvor der er begrænsninger. 
     
  2. Du misser ikke out på de bedste tilbud, da vores nyhedsbreve giver dig et godt overblik over alle mulighederne. 
     
  3.  Vi kører også konkurrencer m.m. i hele Black week - dem får du også besked om.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilmeld evt. til Facebook Black Friday event her

"Ingen SNYD med Stepnote"

Hvad der er HELT sikkert" - er at vi ikke laver det der flabede trick som mange nok har læst om + blevet skræmt af - altså at sætte priserne kunstigt i vejret på alle varerne et par måneder inden Black Friday, for så at sætte dem ned til lige under den pris der var vejledende på det tidspunkt de blev sat op. På den måde taber man næsten ikke tabe på avancen - men man taber nok kunderne😊

 

HUSKEKAGE!
I og med at vi ikke fifler med priserne, betyder det så også, at du ikke får 50% på bestsellers varer. Der er INGEN der kan give 50% på de bestseller varer vi har i kataloget, uden at tabe på det, heller ikke 40%.

På de fleste af vores varer får vi 30-45% fra producenten. Skulle vi give sådanne rabatter, så ville betale dig penge for at købe varen😊 Det er kun med snyde-førpriser, at man kan give sådanne rabatter!