Black Friday på Stepnote

Så er Black Friday Stepnote i gang :-)

Få det forkromede overblik herunder om hvad der kommer til at ske så du ikke går glip af noget!

 

I år bliver det endnu sjovere end sidste år, på alle måder!


Fx. så laver en vi rabattrappe så man kan opnå helt op til 25% på ALT, altså også alle bestsellers, noder, lærebøger, software(på nær Sibelius) og ikke mindst fede fede ting fra vores stadigt voksende udvalg af musikudstyr og instrumenter :-)


Oveni hatten har vi lavet en udsalgs sektion med mere end 1000 varer på udsalg - her lægges den rabat du opnår altså oveni!
 

Rabat TRAPPEN ser sådan her du:

Jo mere man handler for, jo mere rabat får man også – NOGET for NOGET og Win Win for både dig og os! 😊
RABATTEN GIVES I KURVEN !!


Rabattrappen:

Shopper du for over 299 dkk = 10%
Shopper du for over 499 dkk = 20%
Shopper du for over 998 dkk = 25%

VIGTIGT om rabatter: Vi minder om at nodebøger og musiktilbehør generelt har indkøbsavancer mellem 25-40% når vi handler med forlag og producenter – derfor er bare 10% en relativ god rabat, og 25% er i det lys helt deroppe hvor vi kun kan tjene på det, ved at få rigtig mange ordrer. Så det er kun dage som Black Friday, hvor vi kommer helt derop i rabatprocent på varer som ikke er udsalgsvarer – bare til orientering😊

Sådan kommer du let op på 20% eller 25% grænsen.. 

Vi ser nogle virkelig gode kombinationer af køb folk laver for i sær at komme over 20% og 25% grænserne..

 

En trend er at kombinere bog køb med musiktilbehør og/eller instrumenter.. Fx en Mighty Bright nodelampe og en af Sangbøgerne fra Wilhelm Hansen, eller en Ukulele begynder pakke med bog og ukulele.. Kombinationerne er uendelige, men et godt tip er at kigge over i vores instrumenter og tilbehørs kategori eller under fx pakketilbud

 

Derudover er der selvfølgelig mange der shopper udsalgsvarer sammen med alm. bestsellers varer og dermed let kommer op på de 20% eller 25% og så er der selvfølgelig musiksoftware som for det meste ligger over 25% grænsen..

 


 

Kø tilbud

Som noget nyt kører vi i år med nogle super KØ TILBUD på udvalgte fede fede varer, som der er begrænset antal af - dvs. skal du nå at købe dem til den vilde Black Friday pris, så skal du altså slå til med det samme! Tilmeld dig vores Facebook og få besked så snart vi lancerer de  nye køtilbud i løbet af dagen..

 

Klik ind og se hvilke varer vi lægger ud med på kø tilbud - der vil løbende komme flere varer på køtilbud i takt med at der sælges ud - det lanceres på Facebook

 

Udsalgsvarer

Vi har selvfølgelig også en kategori med UDSALGSVARER hvor du både får en udsalgsrabat og så den trapperabat du opnår afhængigt af hvor meget du handler for.

Gå til Udsalgsvarer her.

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev 

 


 

Gå ikke glip af denne store event hvor du kan sikre dig billige julegaver til dig selv eller andre, der skaber glæde og musik i lang tid frem.

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev eller tilmeld dig vores Black Friday begivenhed på Facebook her