Om os

Stepnote er en dansk online Nodebutik og Musik/Nodeforlag.

"Vi brænder for at levere noder og musikundervisnings materialer fra Danmark og resten verden og ikke mindst for at udgive så meget dansk populær musik som muligt på noder samt inddrage dansk musik i nye og innovative undervisningsmaterialer, i tæt samarbejde med professionelle og innovativt tænkende musikere, sangskrivere, forfattere og musikundervisere" 
Du kan læse mere om vores publishing afdeling her
 

Vi har mere end 150.000 titler fra mere 850 forlag og producenter inden for noder og musikundervisnings materiale + musiksoftware og det til alle genrer, instrumenter, niveauer og medietyper.

Vi har kontor på Nørrebro i København lige ved søerne og lager i Sønderjylland hos vores gode partner Pick and Pack Aps som håndterer al plukke og pak arbejde for os således leveringer kører hurtigt og præcist og med så lille fejl margin som muligt.

 

Lidt historie om os og vores mission

Siden vi startede i 2004 har vi opbygget en stor fast kundekreds og et bredt netværk af forlag og leverandører der konstant giver os kendskab og adgang til det nyeste og bedste inden for nodematerialer og undervisningsmaterialer. I Stepnote har vi fingeren på pulsen og vi nørder godt og grundigt i hvad der rør og gør sig inden for vores branche og musikbranchen generelt.

I 2012 besluttede vi os for at tage hul på en ny mission - at kickstarte udgivelsen af dansk populær musik på noder og få den mere ind i nye læringsmidler til musik- og folkeskoler.

Siden midt halvfemserne har udgivelse af ny dansk populær musik på noder og tekst været gået næsten i stå. Det er kun dukket op i samlinger som Sangbogen 1-4 eller lignende og da slet ikke skrevet ud til klaver, guitar eller lignende - der er ikke udgivet melodibøger baseret på nyere populær kunstnere i mange mange år og ligeledes er den nyeste danske populær musik, helt fraværende i læringsmidler til musikundervisningen i folkeskoler og musikskoler. 

Det synes vi er møgærgerligt, for der er så meget nyt og fantastisk dansk musik som masser
 af musikglade danskere i alle aldre gerne vil spille og synge og det må og skal der gøres noget ved og det gør vi nu.

Stepnote har siden 2012 bl.a. udgivet: Tv-2 Sangbogen, Rasmus Seebach The Songbook, Rasmus Seebach, Ingen kan love dig i morge, Rasmus Walter Nodealbum, et Carpark North Nodealbum, Klaveralbum til DR julekalender Tidsrejsen, Spil Smart Sammenspilsbøgerne, Klarinet-stafet lærebogsserien - og meget mere er i støbeskeen, bl.a. i tæt samarbejde med gode og kreative komponister, forfattere og sangskrivere. Se vores udgivelser her
 

David Djarnel (tv) og Bo Lauenborg (th) - ejere og stiftere af Stepnote