Ugens Top 5 Julegaveidéer udvalgt af Stepnote (uge 48)

Oprettet d.

I julen 2018 kommer vi op til jul med en top 5 ugens Julegaveidéer her fra os folk i Stepnote. 

Vi lægger ud med uge 48 som vi vel godt sådan med hiv og sving kan kalde en julemåned :-) 

 

Herunder har vi samlet 5 virkelig gode julegaveideér hvis vi selv skal sige det, håber I kan lide dem, følg med på Facebook og/eller under vores nyhedsside her

 

Se alle vores julegaveidéer her

 

Julegaveidé 1 til alle aldre 

Blues Box Guitar Building Kit

En virkelig populær julegaveidé fra sidste år som vi er sikre på bliver et hit igen i år er denne Blues Box Guitar som kommer i en fed papkasse, inkl. slide, instruktionsbog til samling af guitaren (meget simpel) samt med instruktion i hvordan du kan spille på Blues Box + historie om cigar box guitarens oprtindelse. Derudover en CD med øve tracks. 

 

Pris: 375 dkk 

 

Køb/læs mere her

 

 

 

 

Julegaveidé 2 - hele to udgivelser med Kim Larsen

 

Det er umuligt at komme udenom Kim Larsen og hans smukke musik her op til jul. Både med Gasolin, Kjukken og alt det andet Kim Larsen nåede at bedrive er der blevet skabt musik og sang som bare hænger ved. 

 

Derfor har vi 2 udgivelser med Kim Larsen som vi mener bliver nogle virkelig julegavehits i 2018. 

 

Gasolin - The Black Song Book 

 

Det var kæmpe stort da denne bog udkom i 2008 med stort ståhej vanen tro når det handler om Gasolin. Nu her efter Kim Larsen er gået bort har der været stor efterspørgsel efter denne udgivelse og det forstår vi virkelig godt, for hvor er den bare fed den bog. 

 

Vi har selv siddet og bladret i den og spillet efter den på kontoret og kan virkelig varmt anbefale at give den til dig selv eller en heldig Gasolin fan (hvem er ikke fan?) 

 

Pris: 485 dkk 

Køb/Læs mere her

 

 

 

Kim Larsen - Mine unge år

 

udkommer d. 04.12.18

 

I det sidste halve år før sin død arbejdede Kim Larsen på en erindringsbog i samarbejde med forfatteren Jens Andersen.
 
De to nåede at gennemføre en række lange interviews, hvor Kim Larsen fortalte om sin slægt, sine rødder, sin barndom og sin ungdom – hele tiden frem til starten af 1970’erne og det store gennembrud med Gasolin. De mange timers samtale mellem Kim Larsen og Jens Andersen danner basis for en bog, som nu udkommer med familiens fulde opbakning. 
 
Hver gang Kim Larsen og Jens Andersen mødtes, sad Larsen klar hjemme i køkkenet i Odense med guitaren, smøgerne og kaffen inden for rækkevidde. Og ifølge Jens Andersen var Kim Larsen selv overrasket over, hvor detaljeret hans livsfortælling blev, som den skred frem.

 

Pris: 350 dkk

 

Køb/læs mere

 

 

 

Se alle Kim Larsen udgivelser her

 

Julegaveide nummer 3 - mini forstærkere/amps med kæmpe lyd

 

Op til Black Friday tog vi nogle super fede amps fra ZT amp hjem for at kunne tilbyde vores musikglade kunder noget nyt som vi ikke før har haft på hylderne - det blev en stor succes. 

Alt blev solgt og derfor har vi taget flere hjem til julegaveidéerne. 

 

Herunder du Junior versionen, men der er også en Acoustic version - se ZT Lunchbox acoustic versionen her

 

 ZT Lunchbox Junior har vundet Premier Gear Award fra Premier Guitar Magazine i 2012. I anmeldelsen skriver Matthew Holliman: 
"The size-to-volume ratio is nothing short of remarkable. There is a fantastic, tube-like warmth that you just don’t hear in many solid-state rigs…I heard a character-rich set of overtones and each note had a pleasing roundness.”  
Ja, med sådan nogle ord er vi glade og synes at den skal ud i verden og spilles på, af jer :-)

 

Du kan også tilkøbe en rigtig god bæretaske til så du kan passe på din Amp når du er på farten. 

 

Pris: 1.504,00 DKK 1.599,00 DKK

Køb/læs mere her 

 


 

 

Julegaveidé nr. 4 - et år i Queens navn 

Vi kan simpelthen ikke komme udenom filmen og filmmusikken til Bohemian Rhapsody som siden oktober har været en bestseller her i Stepnote, både i Danmark og på vores svenske side. Derfor må vi have den med her i en af top 5 listerne :-)

 

Denne PVG sangbog indeholder 20 QUEEN sange fra filmsporet og lydsporet arrangeret til klaver, stemme og guitar, herunder titelsporet plus: "Another One Bites the Dust", "Crazy Little Thing Called Love", "Fat Bottomed Girls", "I Want to Break Free", "Killer Queen", "Radio Ga Ga", "Somebody to Love", "Under Pressure", "We Are the Champions", "We Will Rock You" og flere.

Den oplagte julegave anno 2018 til den Queen glade teenager, far, mor og/eller bedsteforældre. 

 

Pris: 185 dkk 

Køb læs mere her

 

 

Nummer 5 julegaveidé - en klassiker der aldrig går af mode

Højskolesangbogens Melodibog er en af mest populære julegaveidéer til dato. Derfor har vi den selvfølgelig med her i den første Top 5 julegaveidé liste :-)

 

Ved udgivelsen af den 10. udgave af HØJSKOLESANGBOGENS MELODIBOG er der arbejdet ud fra en målsætning om, at Melodibogen skal være brugervenlig og enkel at gå til - også for mindre øvede pianister - og at akkompagnementet skal virke befordrende og inspirerende for fællessangen. Mange af klaverudsættelserne er de originale i den udstrækning, de har foreligget, men vi har arbejdet ud fra følgende overordnede principper og ideer.

 

En oplagt gaveidé til den som elsker at spille og synge de mange gode og klassiske og klassiker sange fra Højskolesangbogen.

 

Og der er jo fri fragt på den her da den er over 399 dkk - så det er virkelig godt kup :-)

 

Pris: 495,00 DKK 549,00 DKK

Køb læs mere her

 

 

 

Se alle vores julegaveidéer her