Kontakt & info

OBS: Kundeservice holder lukket på mail og telefon fra 15. til 18. oktober. Når vi er tilbage 19. oktober, svarer vi på alle henvendelser.

FAQ:
Se her hvis du har har spørgsmål til en ordre, til et køb, returnering eller andet. For at gøre det nemt for dig, har vi samlet svarerne på 9 ud af 10 af de spørgsmål vi får.
 

Hvornår kommer min ordre?

Hvis du vil returnere?
Hvordan bruger jeg min rabatkode?
Om Leveringstider og priser på levering
Betalingsmuligheder
Alm. handelsebetingelser
Køb af gavekort
Samlerabat/fordele for institutioner
Om vores egne udgivelser i Stepnote Publishing

 

VIGTIGT VEDR. LEVERING I EN CORONA TID: 

Vi gør opmærksom på at levering fra vores udenlandske leverandører (80% af alle varer) kan være forsinket pga. Coronakrisen i hele Europa som påvirker fragten i hele EU. 

 

Ring eller skriv til David og få hjælp til at finde det helt rigtige eller få svar på dine spørgsmålHar du stadig et spørgsmål? Så skriv til David 
Skriv helst en mail til mig med så udførlig beskrivelse som mulig på følgende emailadresse (hvis du vil spørge til hvornår din ordre bliver afsendt, så tjek venligst først din ordrebekræftelse. Her kan du se leveringstiden på dine varer) kundeservice(@)stepnote.dk eller via formularen herunder. Eller ring alternativt på 27641544 (vi besvarer ikke sms).


Hvornår får du svar på mail?: Jeg når at svare de fleste mails inden for 24 timer på hverdage, men der kan være længere svartider. 

Svar på telefonen: Telefonen er åben ml. kl. 10 og 15 på hverdage. Da vi generelt er meget på farten for at holde Stepnote kørende, vil du kunne møde vores telefonsvarer - også selvom du ringer indenfor "åbningstiden".


Derfor anbefaler jeg at du kontakter os på ovenstående mail i stedet.   

Jeg er glad for at du handler eller overvejer at handle hos Stepnote og jeg ser frem til at hjælpe dig.

Mvh. David Nejrup, stifter af Stepnote sammen med Bo Lauenborg. Læs om os her

Vigtigt om vores firmaadresse:
VI HAR IKKE LAGER PÅ ADRESSEN HERUNDER.
Du kan derfor ikke møde op og købe varer på adressen!

 

 

Stepnote
Sortedam Dossering 7D
2200 København N
Danmark
Telefonnr.: + 45 27641544
CVR-nummer: 29827923