Stepnote Publishing

Stepnote driver også musikforlag der primært fokuserer på at udgive dansk populær musik på noder og skabe nye og innovative undervisningsmaterialer i tæt samarbejde med professionelle og innovativt tænkende musikere og musikundervisere.

Vi har udgivet noder for en række danske kunstnere, bla. for tv-2, Rasmus Seebach, Rasmus Walter og Carpark North samt udgivet noder til musikken fra en række Julekalendre, som fx Jul på Slottet og Tidsrejsen.

Udover nodeudgivelser udgiver vi også musiklærebøger med særligt fokus på nye og innovative vinkler samt på at inkludere ny dansk populær musik da vi tror på at det motiverer eleverne bedre i ifm. inlæring og lyst til at spille.
 

Mission/Vision

Vores mål og vision med forlagsvirksomheden er at udgive så meget som muligt af den fantastiske danske musik på noder og læringsmateriale.

Pt. er det småt med dansk populær musik i nodebøger og lærebøger, det har det været i alt for mange år.

Det er vi godt i gang med at ændre på med en ny og radikal anderledes forretningsmodel og approach end de andre etablerede forlag og målet er at få så mange med som muligt.

Er du interesseret i at høre hvad Stepnote Publishing kan gøre for dig, har du en rigtig god ide til en udgivelser, eller er du en af de kunstnere eller bands der har mange fans uden dog at din musik kommer ud via noder og læringsmaterialer, så kontakt os endelig for en snak - alt har interesse, så hold dig ikke tilbage :-)

Ring til Bo Lauenborg på 29807183 eller email på info@stepnote.dk

Du kan se vores udgivelser her

Læs om vores forfattere her