Nyt fra Broen Danmark musikpulje, startet i 2018 i samarbejde med Stepnote

Oprettet d.

Nyt fra Broen Danmark musikpulje, startet i 2018 i samarbejde med Stepnote - hvad har det konkret gjort af forskel derude i landet?!

Vi synes lige I skulle høre den her gode nyhed fra samarbejdet med Broen Danmark og Stepnote. Musikpuljen går i alt sin enkelthed ud på at støtte børn og familier der ikke har midlerne til at betale for musikskolen.

 

I år kommer Stepnote igen til at Støtte Musikpuljen, denne gang med 10% af omsætningen fra en stor shoppedag i november som mange både elsker og hader - gæt selv hvilken :-)

 

Herunder kan du læse hvad midlerne konkret er gået til derude.

 

Kawa er 12 år og har spillet guitar i 2 år med støtte fra BROEN Lolland. Guitaren er købt af foreningen og går videre til en anden guitarelev på et tidspunkt. Kawa kan således øve sig hjemme. Kawa udtaler:

 

"Jeg kan rigtig godt lide musik, fordi lyden gør én godt. Musik gør mig glad. Sommetider laver jeg melodier og synger til. Min lærer hjælper med det tekniske og lærer mig at spille.”

I 2018 har 6 af Broen Danmarks lokalforeninger støttet musikaktiviteter med midler fra musikpuljen til i alt 32 børn. I 2019 har indtil videre 3 lokalforeninger støttet i alt 27 børn. Der er givet støtte til undervisning på følgende instrumenter: guitar, klaver, fløjte, saxofon, trompet, horn, violin, elbas, keyboard og trommer. Desuden til: Sang-spil-bevægelse, musikværksted, solosang og kor.