Giv musik i gave! 4 udvalgte idéer fra redaktøren

Oprettet d.

Vi får rigtig mange henvendelser lige nu fra folk der gerne vil give deres kære en musikgave - og vi elsker de henvendelser :-)

Snakkende starter altid som noget a'la: "Min mand spiller guitar og jeg vil så gerne give ham en bog han kan spille efter", eller "mit barnebarn går til klaver og er blevet så dygtig". 
I kan nok høre det for jer; glæden i stemmen over at opleve ens kære gøre det de er gode til. Det er dejligt :-)


Noget af det vigtigste lige nu for os er, at kunne inspirere jer og kunne levere de gaver i ønsker at give. Derfor vil i de næste uger få nyhedsbreve a'la dette med inspiration og konkrete idéer til gaver.

Hermed 4 udvalgte gaveidéer til inspiration

Klassisk Guitar Pakketilbud - Pure Tone inkl. begynder bog og digital tuner

Denne klassiske guitarpakke Pure Tone indeholder alt, hvad du har brug for til at starte med at spille klassisk guitar. Med en smukt lydende guitar, en tuner til at hjælpe dig med at stemme guitaren og en nybegynderundervisningsbog, kan du komme i gang med at spille med det samme.
Læs mere via linket herunder.
Pris: 449 dkk
Køb/læs mere her
 

 

Leonard Cohen For Easy Piano
Vi går ind for at det gerne må være let at komme i gang med at spille det musik man elsker - og det må gerne lyde godt!  Hvis du kender en der er til Leonard Cohen og som spiller klaver, er her et godt bud på en gave. 12 af  Cohen's mest elskede melodier, her i lette klaverarrangementer.

Se titlerne på alle 12 sange og eksempel på noderne via linket herunder. 

Pris: 132 dkk
Køb/læs mere her
 

 

The Little Black Songbook: Ed Sheeran - til guitaristen
Ed Sheeran har taget mange med storm! Nu kan du tage Ed med i lommen og spille hans musik på guitar lige hvor du vil :-)
Sangbogen indeholder en samling i lommestørrelse af over 70 Ed Sheeran sange, præsenteret i denne akkord sangbog. Indeholder akkordsymboler, guitar akkord bokse og komplette tekster. Inkluderer bl.a. hitsangene Perfect, Photograph, The A Team, Thinking Out Loud, Lego House, I see Fire, Shape of You, Galway Girl og mange flere!

Se eksempel på guitarnoden via linket herunder.
Pris: 162 dkk
Køb/læs mere her

 

Klaver-Mulepose til dine noder eller grøntsagerne fra handleturen. Vi må bare vise jer den :-)
At være passioneret omkring musik, er en livsstil. Så hvorfor ikke vise det på vej til og fra øvelokalet, butikken, biblioteket, osv. Og selvfølgelig samtidig spare på plastikbelastningen af miljøet. Der er ikke så meget mere at sige :-) Tag et kig på den via linket herunder.

Pris: 157 dkk
Køb/læs mere her