Stepnote støtter børn der ikke har midler til musikundervisning - gennem samarbejde med BROEN DK

Oprettet d.

Vi er rigtig glade over et spændende samarbejde vi har indgået med Broen Danmark. 


Samarbejdet går ud på at Stepnote gennem Broen Danmark, øremærket støtter børn der ikke har tilstrækkelige midler og ressourcer til musikundervisning i musikskolen.

 

Det støtter vi med:

  • Vi støtter med 5% af omsætningen på vores egne udgivelser, som går til den øremærkede indsats som beskrevet ovenover. Dvs. køber du vores udgivelser er du automatisk med til at støtte denne for os og mange andre meget vigtige sag.
  • Som handlende på Stepnote.dk kan du også støtte denne gode sag hvis du har lyst og midler til det. Du kan støtte når du handler på webshoppen, støt eller læs mere om hvordan du selv støtter her.

 

Om Broen Danmark:

 

BROEN Danmark har som formål at støtte socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt eller andre fritidsaktiviteter. Målet er at få børnene ud blandt andre børn, hvor de kan være en del af et positivt fællesskab og spejle sig i voksne rollemodeller og dermed få nogle succesoplevelser og en styrket tro på sig selv. Det foregår i lokale foreninger og klubber med sport, teater, musik eller andre aktiviteter for børn og unge som omdrejningspunkt.

 

BROENs lokalforeninger hjalp i 2016 ca. 3.900 børn og unge til en meningsfuld fritid i stærke fællesskaber.

 

Læs mere om Broen Danmark over på deres hjemmeside (åbner i nyt vindue)