Er du klar Black Friday i Stepnote - læs her hvad der sker

Oprettet d.

Black Friday er skudt i gang og vi er helt klar her i Stepnote - og vi glæder os i den grad til at byde velkommen til denne super sjove shoppe dag :-)

 

Vi har forberedt os godt i år og ikke mindst har vi lyttet til vores kunders ønsker til Black Friday, som vi har samlet op gennem den daglige kontakt, polls på Facebook m.m. 

Hvad sker der så i år?

Det er faktisk meget simpelt, vi starter d. 23.11.17 kl. 22.00 og åbner op for hele festen, ikke noget med drypvise tilbud, heller ikke noget med kun rabat på udvalgte varer, næh, vi går all in og gør følgende:

 

20% rabat på ALT i butikken (tilføjes automatisk i kurven) - og vi mener ALT, også musiksoftware som fx Band in a Box, Finale nodeprogrammer, Primus nodeprogrammer, musiktilbehør, ínstrumentpakker, alle vores Stepnote udgivelser, alle nodebøgerne, lærebøgerne osv. - kort sagt ALLE produkter der er online, ca. 140.000. 

 

Og så er der ca. 700 ekstra nedsatte varer som har mellem 20-40% ekstra rabat på, oveni de 20% du allerede får som standard når du tjekker ud.

 

SHOP NU LØS IKKE :-) - der kommer til at gå meget lang tid før vi kører med 20% alt i butikken igen, så det er nu der skal høstes!

 

VIGTIGT: Den faste rabat på 20% gives i kurven når du tjekker ud.

 

Bedste hilsner

David, Bo og pakkefolkene.