Vidste du det her om Stepnote?

Oprettet d.

Vi taler med kunder hver dag og nogle gange bliver vi lidt overraskede over at kunderne ofte ikke ved, ellers helt, for os, indlysende ting om Stepnote - nok fordi vi måske ikke er gode nok til at fortælle om dem :-)

 

Herunder har vi samlet en liste over fakta om Stepnote som folk tit ikke kender til:

 

 • Meget ofte hører vi fra folk at vi jo bare er sådan nogle rytmiske popdrenge, der kun har noder til nyere musik, såsom Rasmus Seebach olign. - men faktisk er det helt ved siden af. For det første er vi til alle slags genrer og dernæst så har vi inden for klassisk musik, mere end 29.000 titler til alle slags instrumenter og niveauer og til alle de store komponister - se fx vores genre kategori "Klassisk" her
   
 • Mange udtaler også at vores udvalg ikke er stort nok, men faktisk har Stepnote det største udvalg af noder og musiklæringsmidler i Skandinavien. Der er godt nok flere af vores danske og nordiske konkulegaer der reklamerer med at have det største udvalg - men faktum er at vi har mere end 140.000 titler og det har vi endnu ikke fundet nogle af vores nordiske konkurrenter der har :-)
   
 • Ofte hører vi også fra kunder vi taler med at de savner nodeeksempler ved vores titler - men faktisk er det sådan at vi har nodeeksempler på langt de fleste melodi- og nodebøger. Vi har nemlig fået lavet en ret smart funktion der automatisk suger disse informationer fra de mere end 100 forlag vi henter udgivelser hjem fra.
   
 • Mange taler også om at det er billigere at handle noder i udlandet. Jo, det er det nogle gange, men ofte glemmer folk bare at leveringstiden er 3 gange så lang og at fragten ofte er meget dyrere end den vi tilbyder vores kunder. Så måske prisen på den enkelte titel er lidt billigere, men derimod er fragten dyrere og du skal vente længere tid og samtidig kan du jo heller ikke købe nogle danske titler som mange kunder også gør samtidig med de mange udenlandske titler vi har. Og priserne på både udenlandske og danske titler hos Stepnote, er altså rigtig gode vil vi bare lige sige og der er ALTID mange gode tilbud.
   
 • Mange kunder udtaler også at de generelt synes noder og musikbøger er dyre. Ærlig talt undrer vi os lidt over den holdning og vil derfor udfordre lidt positivt på den tanke :-) En typisk melodibog eller lærebog koster mellem 80-200 dkk - ofte er lærebøger lidt billigere, da de generelt er billigere at lave pga. mindre royaltyudgift på lærebøger. Sådan en melodibog med 15-20 sange/melodier kan holde en beskæftiget i relativ lang tid. Til sammenligning koster en typisk pizza mellem 60-80 dkk, eller en iPad (som alle snart har) 4-5000 dkk, ja, der er nok af eksempler at tage af. Så at noder er dyre synes vi ikke, specielt ikke når man tænker over hvor meget underholdning man kan få for pengene i det lange løb.
   
 • En sidste ting vi hører tit fra kunder at de savner at vi sender nyhedsbrev med indhold der matcher dem og deres behov, samt at de savner også at få vist relevant materiale når de surfer rundt på vores website. Der har vi en glædelig nyhed - for vi har på websitet fået lavet nogle visninger af produkter rundt omkring på sitet som, når du har surfet lidt rundt på sitet og klikket dig ind på produkter, viser produkter der læner sig op ad de præferencer du har vist via din søgning og det du har klikket på.

 

Skulle du have ideer eller kommentarer vedr. ovenstående skriver du bare til os på info@stepnote.dk

 

Rigtig god sommer :-)

 

mange hilsner

Bo og David

Stepnote