Få hjælp til at finde musikbøger m.m. til musikskoleopstart!

Oprettet d.

 

Inden for et par uger slår musik- og kulturskolerne igen dørene op for undervisningen – og musikken vil boble ude i det ganske land. For nogle børn er det deres første skridt ind i en helt ny verden af musik, instrumenter, mødet med en engagerede musiklærere, små koncerter, osv. Og for andre gælder det om at blæse støvet af instrumentet, lige komme i form igen og så ellers dykke videre ned i sange, fede numre, øvelser, etuder, osv.

I Stepnote nyder vi virkelig denne her tid - tanken om; alle de toner der igen strømmer ud af hjemmene, sommerfuglene i maven derude over at skulle optræde måske for første gang, julelysene i øjnene første gang man får lyd ud af et instrument, alle de unge der pludselig bliver betaget af musikken, finder ud af at de kan noget specielt, finder et sammenhold i et band, osv. Den energi tænder hvert år gnist her på kontoret.

Vores bidrag til mere musik er ude hos jer er, at vi simpelthen bare har alt hvad i skal bruge derude af instrumentskoler, kornoder, sangbøger, specifikke kunstnerudgivelser, Play-Alongs/Backing Tracks og en masse instrumenter og tilbehør.


Har du brug for hjælp til at finde vej i vores store udvalg af bøger og instrumentskoler samt instrumenter og tilbehør? 

Så du endelig skrive til os her: kundeservice (@) stepnote.dk så vil vi gøre alt for at hjælpe dig med at finde det rette!

Herunder ser du nogle links til de mest populære kategorier der vedrører musikskoleopstarten:
 

Instrumentskoler og lære/elevbøger til musikskolen

Danske klaverskoler

Guitarskoler 

Guitarer til børn

Keyboards

Saxofonskoler

Blokfløjteskoler

Fløjteskoler 

Nodestativer

Musiktilbehør

Ukuleler og ukuleletilbehør 

Ukulelebøger

Playalongs