Stepnote starter i folkeskolen

Oprettet d.

Der er godt nyt til elever og musiklærere i folkeskolens mellemtrin. Stepnote har rette fokus mod folkeskolen og udgiver i dag sammenspilsbogen 'Spil Smart'.
Bogen indeholder 10 nye danske og udenlandske hits skræddersyet til sammenspil på mellemtrinet i folkeskolen. Bl.a. med hits fra Rasmus Seebach, Burhan G, Imagine Dragons, Maroon 5, m.fl.

Da der er relativ stor sandsynlighed for at du kender en folkeskolelærer der underviser i musik, håber vi meget at du vil dele nyheden med ham eller hende. 

Vi sætter stor pris på din hjælp.

Om Spil Smart
Succesfuldt sammenspil med minimum forberedelse

Essensen i denne udgivelse er, at forfatterne tager sig af størstedelen af forberedelsen til sammenspil. Det være sig udvælgelse af populære sange som kan spilles på mellemtrinnet, tilpasning af sangene, udarbejdelsen af et arrangementerne og endelig en pædagogisk formidling af hvordan sangene skal spilles.  
Du kan så fokusere på at spille musik med eleverne og evt. udbygge arrangementerne alt efter behov og temperament. 

Bogen indeholder 10 sange der er arrangeret for sang, klaver, guitar, bas, trommer og percussion. 
Hver sang er delt op på to sider. Højre side indeholder tekster og akkorder og venstre side indeholder alt hvad du behøver for at sætte eleverne i gang med at spille: Noder til klaver og trommer, TABS til guitar og bas, fotos der viser hvordan eleverne skal spille akkorderne på klaver samt en infoboks med instruktioner til dig der underviser. 

Ud over de 10 sange, får du en uddybende beskrivelse af hvordan du let kommer i gang med Spil Smart bogen samt hvordan forfatterne arbejder med at udvælge og arrangere sangene. Det hele er beskrevet så du selv kan kaste dig ud i at udvælge og arrangere sange du synes i skal spille.   

Tryk her eller på logoet herunder for at læse om bogen og købe den. Bogen koster 249 kr. og kan købes med EAN nummer.

Spil Smart

Se introduktionsvideoen på Youtube
Vi har produceret en video hvor du oplever en 5. klasse blive instrueret i sangen Radioactive ud fra Spil Smart konceptet. Her kan du se de trin eleverne går igennem og du kan høre det endelige resultat.

Se videon på Spil Smarts Youtubekanal. Find den her.

Forfatterne bag Spil Smart
Bogen og konceptet er udviklet af Tove Sørensen og Liv Beck der begge til daglig underviser i musik og sammenspil på musikskoler og folkeskoler og den udgives i tæt samarbejde med og af Stepnote Publishing.

Følg Spil Smart online 
www.youtube.com/spilsmart
Google +
https://www.facebook.com/Stepnote.dk

Sangliste
Tomgang - Shakaloveless
Engel - Rasmus Seebach
Ensom - Medina
One more night - Maroon 5
Radioactive - Imagine Dragons 
Lidt i fem - Rasmus Seebach
Faxe kondi - Klumpen og Raske penge
Jeg vil ha' dig for mig selv - Burhan G
I'm Yours - Jason M'raz
As long as you love me - Justin Bieber


De bedste hilsner
David og Bo