SOMMERUDSALGET ER I GANG

Oprettet d.

Sommerudsalget er skudt i gang - vi har os glædet som små børn, selvom vi jo faktisk er midt i 40'erne her på kontoret :-)

Denne gang har vi virkelig fået samlet en god pulje ind - så der er mere end 1600 noder, musikbøger, musikbio's, lær-det-selv bøger, playlongs, musiktilbehør i alle afskygninger, musikinstrumenter og meget mere med rabatter helt op til 60%

Vi vil ikke sige så mere andet end, at du også vil støde på vores ny udviklede søgemaskine som er væsentligt mere intelligent og ikke mindst skaber et bedre overblik over kategorier og varer. 

Gå til Sommerudsalget her
Håber du kan bruge det hele :-)

Se lidt udsalgs eksempler herunder:

Leather Music Briefcase: Treble Clef

PRIS: 564,00 DKK 806,00 DKK

 

En slimline folio-stil dokument taske i blødt sort læder, specielt egnet til fx nodepapiere og nodebøger.

Med broderet Grand Piano motiv i broderet guldtråd smagfuldt i det ene hjørne. Tasken kan lynes op og giver adgang til 3 rum hvor papirer kan lægges fladt og beskyttet og som dermed er ideelle til at adskille musikstykker eller papirarbejde. Robuste læder håndtag gør tasken ekstra holdbar.

 

Køb/læs mere her

 

 

 

 

 

The Ultimate Gospel Choir Book - Volume 2

A superb and comprehensive collection of gospels and spirituals for Gospel choirs, containing a selection of classic favourites and rarer treasures of this soulful and bright idiom.

The Ultimate Gospel Book Volume 2 contains 30 lively, invigorating songs which are all in delightful settings for SATB full mixed choir, arranged by Jeff Guillen.

 

Pris: 118,00 DKK 196,00 DKK

 

Køb/læs mere her

 

 

 

 

 

Tidsrejsen (DR Julekalender 2014) klaverbog til Titelsangen og Soundtracket

Fra Stepnote Publishing

Det var med stor glæde at vi 2014 kunne præsentere en klaver- og nodebog til musikken fra DR Julekalender 2014, Tidsrejsen.

Bogen er blevet til i tæt samarbejde med DR og komponisten til soundtracket og filmusikken, Flemming Nordkrog samt med arrangør Jesper Hansen som har arrangeret al musikken til klaver, både titelsangen og soundtracket. Titelsangen til Tidsrejsen er komponeret af Caroline Castell og Lasse Lyngbo og indspillet af Caroline Castell. 

Det er første gang i Danmarkshistorien at noderne til filmmusik og titelsang til en DR julekalender udkommer samtidig med at serien starter 1. dec. så det er vi i Stepnote ret glade og stolte over.

 

PRIS: 147,00 DKK 195,00 DKK

 

Køb/læs mere her