Spar 21% på højskolesangbogens melodibog i påsken (fra i dag)+ 8% på højskolesangbogen

Oprettet d.

Der er gang i sangbøgerne for tiden, det glæder os meget her i Stepnote :-)

Derfor vil vi gerne hjælpe lidt ekstra på vej og har sat Højskolesangbogens melodibog ned til 21% i rabat KUN i påsken (fra i dag af)

Og derudover er der 8% på Højskolesangbogen også. (Vi ville gerne give mere, men forlaget er ikke så flinke med den rabat vi får) :-)

***

Hjemmelevering med 40% rabat
Som du måske ved, så koster hjemmelevering med GLS næsten det dobbelte af hvad det koster med pakkeshop, men da vi så gerne vil please vores kære kunder sætter vi nu GLS hjemmelevering ned 40% på alle vægtgrænser. Dvs. op til 1 kg nu kun koster 38 dkk at få ud til dig på privaten. 

HUSK at du også kan printe og underskrive en fuldmagt som du kan hænge op til GLS så du ikke behøver at tage fysisk imod pakken hvis du ikke er hjemme eller hvis du er i karantæne eller er syg. Udskriv fuldmagt her

God Påske til dig derude :-)

Venligst, Bo og David + de gode lagerfolk i Sønderjylland !
Stepnote

 

Højskolesangbogens Melodibog

Ved udgivelsen af den 10. udgave af HØJSKOLESANGBOGENS MELODIBOG er der arbejdet ud fra en målsætning om, at Melodibogen skal være brugervenlig og enkel at gå til - også for mindre øvede pianister - og at akkompagnementet skal virke befordrende og inspirerende for fællessangen. Mange af klaverudsættelserne er de originale i den udstrækning, de har foreligget, men vi har arbejdet ud fra følgende overordnede principper og ideer:

Pris: 434,00 DKK 549,00 DKK

Køb og læs mere her

 

Højskolesangbogen 18. udgave

I 1894 udkom højskolesangbogen for første gang. Siden er den blevet afløst af en række udgaver med kortere eller længere levetid. Den 17. udgave fra 1989 har levet længst af alle og har med sine mange oplag opnået den største folkelige udbredelse af højskolesangen nogen sinde. Nuværende 18. udgave er et forsøg på at lempe højskolesangen ind i det 21. århundrede til gavn og glæde for alle, der holder af den danske sangskat og fryder sig over, at den stadig sætter nye skud. I alt 166 af sangene i 17. udgave har måttet vige pladsen for andre sange, hvoraf de fleste er af nyere dato.

Der er - igen - medtaget et mindre antal tysk- og engelsksprogede sange, herunder også 5 danske sange i engelsk oversættelse.
 

Pris: 198,00 DKK 215,00 DKK

Køb og læs mere her

 

Højskolesangbogen for børn

74 illustrerede højskolesange egnet for børn fra 0 til 10 år. Perfekt som fx jule-, fødselsdags- eller dåbsgave – men er også til voksne og institutioner, som gerne vil synge for og med børn.

Pris: 238,00 DKK 250,00 DKK

Køb og læs mere her

 

20% på Sangbogen 5 - Spiralryg + alle andre i serien

Sangbogen 5 udkom d. 10. nov. 2017 og er blevet en bestseller som de foregående bind. 

Sangbogen 5 udemærker sig i den grad med udvalget af sange, det geniale handige format, spiralryg og den lækre kvalitet.

Pris: 360,00 DKK 449,00 DKK

Køb og læs mere her

Der er også 20% på de andre i serien
Se alle i Sangbogen serien her