Stepnote lancerer ny Webshop og system

Oprettet d.

Kære læser og besøgende


Det er med stor glæde at vi nu kan præsentere vores nye samlede webshop løsning med en masse nye funktionaliteter, herunder bl.a. en meget bedre søgefunktion og filtrering så du kan finde rundt mellem de mere end 100.000 vare titler og finde det du søger eller måske slet ikke vidste du søgte :-)

Klik dig endelig rundt og kom meget gerne med input til forbedringer og eventuelle fejl eller mangler - send input/feedback her

Vigtig info til eksisterende kunder:
Har du før handlet på Stepnote.dk eller på stepnotebooks.dk så har vi flyttet alle dine bruger data over på den nye shop.

Dit password er dog blevet nulstillet og du skal logge in med din email adresse både som bruger og som password.
(Du kan dog også handle UDEN at logge ind og bare bruge din email adresse.)

Lukket for digitale noder:
Måske har du før købt digitale noder på Stepnote.dk - i så fald så kan vi fortælle at vi har lukket for denne service og hvorfor nu det? Jo, ganske simpelt fordi det var en uddateret teknologi som der ikke blev udviklet mere på fra Avid og Sibelius og ALT for mange kunder havde problemer med at få vist og printet de digitale noder og salget var derfor næsten også lige nul.

Til gengæld har du nu adgang til mere end 100.000 titler fra Danmark og udland - det absolut største udvalg af Noder og musikundervisningsmateriale i Danmark.

Vi ønsker dig god fornøjelse med vores nye og forbedret nodebutik.

Mange glade hilsner
Bo og David
Stepnote