Fordele for skoler og undervisere

Repræsenterer du en musikskole, en grundskole, et gymnasimum eller lignende institution, så er der en række muligheder og fordele når I handler med Stepnote som vi skriver om her på siden.

 

Stepnote har eller kan skaffe det meste nodemateriale/læringsmateriale i verden. Alene i vores shop har vi mere end 150.000 noder, musikbøger, læringsmaterialer, musiktilbehør, musiksoftware m.m. og vi kan skaffe det meste hjem fra Danmark og udland hvis det ikke allerede er i kataloget. 

Generelle fordele for skoler som handler med Stepnote:

 • Da du kan få ALT her hos os, slipper du/I for at sidde og søge efter produkter på Google hver gang i skal handle og I har en fast person tilknyttet Jeres som kan hjælpe og rådgive i forhold til indkøb.
   
 • I kan få samlerabat ud fra forbrug pr. år samt købsfrekvens - dette aftales særskilt, kontakt David på 27641544 for en nærmere snak om dette.
   
 • Du/I kan skrive dig op til at et inspirationskatalog hver 3. måned som giver dig et godt overblik de vigtigste nyheder inden for noder, lærematerialer, musiksoftware, musiktilbehør m.m. - skriv dig op til inspirationskatalog på email her
   
 • Du kan altid booke et inspirationstelefonmøde med David som er vores specialist på noder og læringsmaterialer - book et møde direkte her: david@stepnote.dk 
   
 • Du kan altid ringe og bestille direkte hos os hvis du foretrækker det i stedet for online bestilling. 
   

Sådan får I fastkunde samlerabat

Hvis I samler alt jeres indkøb hos Stepnote inden for musiksoftware, noder, musiklæringsmidler og øvrigt inden for vores katalog, så vil vi selvfølgelig gerne aftale konkrete rabatter og andre fordele.

 

Da der er store forskelle på institutionerne der henvender sig, samt på behov og forhold vedr. indkøb så indgår vi altid individuelle aftaler med de forskellige institutioner. 

 

Kontakt os for en god og uforpligtende snak om samlerabat/fordele.

Ring til David Djarnel på: 27641544 eller email: info@stepnote.dk 

(Forbered dig gerne ved fx at være nogenlunde klar på Jeres indkøb inden for området)

 

David Djarnel