Top 5 Julegaveidéer

Oprettet d.


Så kom der da ellers godt gang i julesalget og det er allerede nu meget tydeligt for os hvilke Julegaveidéer der er mest populære i år.

Derfor sender vi dig en Top 5 på de allermest populære julegaveidéer lige NU(se længere nede) så du er helt på beatet med det, hvis du ikke skulle have købt dine gaver til dig selv eller en heldig modtager endnu :-)

***

Og så lidt vigtig info om levering inden Jul:

Alle varer med lagerstatus: "På eget lager" modtaget inden d. 22. dec. kl. 12.00, kan afsendes inden jul og forventes leveret d. 23. dec.

Levering inden jul af ordrer med disse varer afsendt d. 22. dec. kan dog ikke garanteres, så vi anbefaler på det kraftigeste af bestille i god tid inden jul hvis du bestiller til julegaver.

***

Mange hilsner

Bo og David
Stepnote

 

Rasmus Seebach - Ingen kan love dig i morgen


Ikke overraskende er den nyeste Seebach fra vores eget forlag bog nummer 1 i top 5 listen.

Bogen kommer i spiralryg og med klaver akkompagnement arrangeret af Rasmus Bosse, samt selvfølgeligt, melodilinje, becifringer, tekster og guitar akkorddiagrammer og er for niveau: "let øvet og op".

Så der er virkelig tale om en udgivelse der kan bruges af de fleste og kan du ikke allerede spille på et instrument, men holder af Rasmus Seebachs sange, så er her den mest oplagte undskyldning for at komme i gang.

Pris: 199 dkk.
Køb eller læs mere her


 
 

Tidsrejsen, Musik- og klaverbog til Soundtrack og titelsang


Tidsrejsen bogen som vi har lavet et i tæt samarbejde med DR og komponisterne er allerede nu en bestseller.

Bogen indeholder klavernoder, melodi, tekst & akkorder til Titelsangen, samt klaverarrangementer til soundtracket og filmmusikken der består af 7 tracks.

Klaverlydspor til at øve efter:

Derudover har vi som noget helt specielt indspillet klaverlydsporet til de 7 tracks fra soundtracket som du finder på www.youtube.com/stepnotedk og arrangør Jesper Hansen instruerer ved hvert arrangement hvordan du kan spille arrangementet for at få den helt perfekte sound som det er tænkt.

Pris: 195 dkk
Køb eller læs mere her


 
 

Klaverleg, lær at spille Klaver


En helt igennem unik klaverbog for børn der vil lære at spille på klaver. En bog der får barnet hurtigt og intuitivt igang med at spille kendte og elskede børnesange.

Se evt. også opfølgeren til denne bog, Klaverleg - for to hænder

Bogen består af 33 kendte og elskede sange for børn og voksne, hertil ekstra legemateriale, der prøver jer af på temperament, musikalitet, anslag, sammenspil m.m. Klaverleg er rigt illustreret så også børn, der endnu ikke kan læse, med lethed kan finde frem til deres favoritsange.

Klaverleg lægger vægt på kvalitet i alle led. Omslaget er i hardback og de 33 sange er trykt på kraftigt, glansfuldt papir og garnbundet. I en lomme bagerst i spillebogen finder du tangentstrimlen, som du sætter på klaveret. Tangentstrimlen er lavet i materialet invercote, som er et lækkert, slidstærkt materiale.

Med denne bog kan alle børn (og voksne) komme rigtig godt igang med at spille klaver. Ingen forkundskaber krævet.

Pris: 349 dkk.

Køb eller læs mere og se video demo m.m. 


 


 

Spil med ipad/tablet pakketilbud


Den ultimative Julegave til ham/hende der spiller musik og har en iPad eller anden tablet.

1. Du får et super godt og holdbart stativ der passer til alle tablets og kan drejes i alle retninger.
2. Du får det prisvindende software, Airturn der håndterer at vende nodesiderne.
3. Du får et pedalboard, også fra Airturn til at vende siderne frem og tilbage.

Pris:
1.588,00 DKK

Tilbudspris: 1.430,00 DKK


Køb eller læs mere her og se videdemo m.m. 


 
 

En sang på vejen 2 - Lær at synge i bilen

Til den første "En sang på vejen 1" kommer denne opfølger som tager dig et rigtig godt stykke videre.
Øvelserne er udviklet til dig der har erfaring med sangteknik træning og hvis du er ny indenfor sangteknik, så anbefales det, at starte med begynderøvelserne fra EN SANG PÅ VEJEN 1 - sang og stemmetræning i bilen.

Pris: 225 dkk
Køb eller læs mere her