Musiksoftware - få overblikket og kom i gang her

Oprettet d.

Musiksoftware er det bedste værktøj for dig der vil lege med musik. Det kan være du vil prøve kræfter med at komponere din egen musik, lave dine egne arrangementer af kendte sange, øve dig i hørelære, eller andet du går og drømmer om.

Det er dig der har drømmmene og vi har det software du skal bruge. Faktisk har vi Danmarks største udvalg af software både inden for nodeprogrammer, kompositionsprogrammer, hørelæreprogrammer, software til iPad, osv.

Herunder finder du det mest populære, der kan få dig i gang med at lege med musikken. Næste skridt kan vel være at du vil spørge os til råds - og det skal du være velkommen til. Send og en mail på kundeservice@stepnote.dk eller ring til os på tlf. nr. 27641544.


Finale nodeprogram
Som noget nyt har vi nu hele sortimentet af Finales fantastiske nodeprogrammer inkl. det populære Songwriter. Find alle produkterne ved at klikke her.
Anvendelse: komponer din egen musik og skriv dine egne arragementer 


Finale


Band In A Box
Du får din egen backing gruppe der lyder helt fantastisk. Indtast akkorderne til en sang og programmet spiller som et live band mens du øver din sang eller på dit instrument.
Anvendelse: komponer din egen musik, fantastisk play-along program, aflyt akkorder fra MP3 filer.
Tryk på billedet herunder for at se alle versionerne.

Sibelius nodeprogram
Det andet mærke af de helt store spillere inden inden for nodeprogrammer, er Sibelius. Tryk på billedet herunder for at se alle versionerne.
Anvendelse: komponer din egen musik og skriv dine egne arragementer.


Sibelius


EarMaster Pro 6
Bliv meget bedre til at høre og forstå musikken med dette brugervenlige hørelæreprorgam. Via de små øvelser bliver du hurtigt bedre til at høre hvad der sker i musikken - og resultat er kort sagt, at du bliver en bedre musiker. 
Anvendelse: Hørelære

EarMaster6


Primus nodeprogram
Her er nodeprogrammet du skal vælge hvis du er amatør og vil have et meget eneklt og brugervenligt nodeprogram på dansk. Tryk på billedet herunder  for at læse mere om programmet.
Anvendelse: komponer din egen musik og arranger din egen eller andres sange.

Primus NodeprogramiPad nodeprogram 
Din iPad kan, med et snuptag blive det bedste nodestativ og arkiv du nogensinde har haft. Gem alle dine noder på iPad'en, hav dem altid ved hånden og tag noter i noderne direkte på iPad'en. Tryk på billedet herunder og læs meget mere om MusicReader.
Anvendelse: samler alle dine noder på din iPad

MusicReader 


Find det hele her
Vi har 125 produkter inden for software i alt. Bl.a. mange produkter som rækker ud over ovenstående hvad anvendelse angår. Vi håber at du vil gå ombord i hele listen og blive inspireret.
Se hele listen af software her