Vind 1000 dkk til din Ønskeliste

 

Opret en ønskeliste på Stepnote.dk med Addwish og fyld den med produkter fra Stepnote som du ønsker dig - så er du automatisk med i konkurrencen om at vinde 1000 kr. til at købe varerne fra Stepnote.dk på din ønskeliste. Der trækkes 2 vindere torsdag den 15. december, som får et gavekort på 1000 kr. til Stepnote.dk

(Addwish virker via pc - ikke på smartphone og tablet)

Sådan deltager du:

På de produkter du vil have i ønskelisten klikker du på Addwish ikonet (se ikonet her til højre og illustration længere nede) og varen tilføjes til din Addwish ønskeliste. 

 

Når du er færdig med din ønskeliste kan du sende den til alle de givere du ved køber julegave til dig, eller måske også dem som ikke helt ved det endnu :-)

 

Når du har oprettet din Addwish liste og gemt et produkt fra Stepnote i den, deltager du automatisk i konkurrencen.

Hvad er Addwish?

Det gode ved Addwish ønskelisten er at den ikke kun er knyttet til Stepnotes e-shop, den er også tilknyttet en lang række danske e-shops. På den måde kan du samle en masse ønsker på tværs af et utal af webshops i Danmark og skandinavien. 

 

I Stepnote har vi valgt at køre med Addwish som ønskeliste fordi vi ved at vores kunder op til jul har ønsker der ikke kun findes i vores webshop - så det er en ekstra service vi synes vores kunder kan have god gavn af. 

 

Tilmeldingen foregår meget nemt og så snart du er tilmeldt vil din browser altid registrere når du er på en shop der har Addwish.

 

Sådan tilføjer du til Addwish ønskelisten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vilkår for deltagelse i Stepnotes Addwish konkurrence:

 • Formålet med Konkurrencen er alene at være underholdende.
 • Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Stepnote.
 • Konkurrencen løber fra den 10.11.2016 oktober til og med 14. december 2016  ("Konkurrenceperioden"). Der udloddes i alt 2 præmier i Konkurrencen. 
 • Kun personer med bopæl i Danmark, og som er fyldt 18 år, må deltage i Konkurrencen.

 

Ved deltagelse i Konkurrencen accepterer deltageren disse konkurrencebetingelser.

 

Betingelser for deltagelse og vedr. brugen af gavekortet:
 

 1. Deltagelsen er gratis, og hver person deltager kun én gang pr. mailadresse, selvom man opretter mange ønskelister med Addwish.
 2. Det er kun muligt at deltage i perioden fra den 10.11.2016 kl. 00:00 til den 14.12.2016 kl. 23:59:59. 
 3. Det er alene Stepnote, der afgør om en tilmelding er modtaget rettidigt og kan godkendes. Det er deltagerens eget ansvar, at tilmeldingen kommer rettidigt frem. Stepnote kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmeldingen.
 4. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og mailadresse vil medføre udelukkelse fra Konkurrencen
 5. Præmien i Konkurrencen er et gavekort på 1000 dkk til Stepnote.dk Gavekortet fremsendes pr. mail til vinderne som en gavekode.
 6. Hele beløbet på 1000 kr. skal benyttes på én gang, dvs. at gavekortet kun gælder et engangskøb, som dog godt kan bestå af flere forskellige varer med en samlet værdi på 1000 kr. Gavekortet skal bruges inden den 30. juni 2017.
 7. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien vil ikke blive udleveret til en vinder i fald, at personen i besiddelse af gevinsten vil overtræde lovgivningen.
 8. Der findes 2 vindere ved lodtrækning torsdag den 15. december 2016. Alle konkurrencevindere kontaktes direkte. 
 9. Stepnote forbeholder sig ret til at offentliggøre navn og by på vinderene af Konkurrencen på Stepnote.dk - ved specielle efternavne, skrives kun fornavn.
 10. Hvis vinderne ikke besvarer Stepnotes henvendelse inden for 3 uger efter lodtrækning, forbliver præmien Stepnotes ejendom.
 11. Denne Konkurrence er underlagt dansk lovgivning. Enhver tvist, der måtte opstå i forbindelse med disse konkurrencebetingelser eller Konkurrencen, skal indbringes for Danmarks Domstole eller et relevant og kompetent klagenævn. 
 12. Stepnote forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. Stepnotes afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig

 

Vedr. persondata:

Navne- og adresseoplysninger og/eller andre personlige oplysninger, som Stepnote Aps indhenter i forbindelse med deltagelse i Kampagnen, indsamles og opbevares i Stepnotes database og behandles fortroligt i overensstemmelse med persondataloven og slettes, når konkurrencen er udløbet, og vinderne er fundet.