Samlerabat/fordele for institutioner

Repræsenterer du en musikskole, en grundskole, et gymnasimum eller lignende institution, så er der gode muligheder for at få samlerabat og andre fordele hos Stepnote.

 

Stepnote har eller kan skaffe det meste nodemateriale/læringsmateriale i verden. Alene i vores shop har vi mere end 150.000 noder, musikbøger, læringsmaterialer, musiktilbehør, musiksoftware m.m. og vi kan skaffe det meste hjem fra Danmark og udland hvis det ikke allerede er i kataloget. 

 

Fordele

  • Du/i slipper for at sidde og søge efter produkter på Google hver gang i skal handle og I har en fast person tilknyttet Jeres aftale som kan hjælpe og rådgive i forhold til indkøb. I sparer tid og får den bedst mulige hjælp ifm. indkøb af materialer og I holdes opdateret. 
  • Det indkøb der kommer fra undervisere der selv handler ind og/eller arbejder på fx timebasis tæller også med i totalindkøb.S
  • Samlerabat ud fra forbrug pr. år samt købsfrekvens.

 

Sådan får I fastekunde fordele

Hvis I samler alt jeres indkøb hos Stepnote inden for musiksoftware, noder, musiklæringsmidler og øvrigt inden for vores katalog, så vil vi selvfølgelig gerne aftale konkrete rabatter og andre fordele.

 

Da der er store forskelle på institutionerne der henvender sig, samt på behov og forhold vedr. indkøb så indgår vi altid individuelle aftaler med de forskellige institutioner. 

 

Kontakt os for en god og uforpligtende snak om samlerabat/fordele.

Ring til David Djarnel på: 27641544 eller email: info@stepnote.dk 

(Forbered dig gerne ved fx at være nogenlunde klar på Jeres indkøb inden for området)

 

David Djarnel