Salg til B2B & Institutioner

Stepnote leverer noder og musikundervisningsmateriale til skoler, undervisere og institutioner, samt til forhandlere, biblioteker, instrumentforhandlere i hele Danmark.

Vi har tæt kontakt til vores b2b- og skolekunder og fungerer meget ofte også som rådgivere og inspirationskilde i forbindelse med køb af noder og undervisningsmaterialer. Vi har et stort og bredt kendskab til hvad der udkommer i Danmark og på det globale marked inden for vores branche, så der er altid hjælp og inspiraiton at hente.
 

Spar tid og penge - brug Stepnote som Fast Leverandør

Vi ved af erfaring, at mange Skoler, undervisere og institutioner bruger rigtigt meget tid på at finde noder, sangbøger, lærebøger osv. hver gang de står og skal bruge det.

Det er meget få der har en eller to faste leverandører som man ellers har i mange andre brancher. Det gør Stepnote noget ved og tilbyder derfor alle Skoler og Institutioner at bruge os som fast Leverandør på alt Nodemateriale og Musik Software og dermed opnå mange fordele og besparelser.
 

Betal med EAN nummer

For langt de fleste skoler og institutioner er det vigtigt at kunne betale nemt og smertefrit med EAN nummer. Det kan du selvfølgelig gøre hos Stepnote også. Det fungerer ganske simpelt ved at du vælger det som betalingsmulighed ved checkout.

Vi charger naturligvis ikke ekstra for denne service som mange andre gør.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål, forespørgsler eller brug for andet!