Jul På Slottet - Udkommer nu i klaverarrangement. Køb i forsalg

Oprettet d.

Vi har en rigtig god nyhed til dig der elsker musikken til Jul på slottet.

Her i "ellevte time" har vi, i tæt samarbejde med komponist Bodil Heister og Warner Chappell, fået mulighed for at genudgive den populære nodebog i et rigtig godt klaverarrangement. Og dette endda både som trykt bog og E-bog. Det er vi meget glade for og stolte over!
Og mens du læser dette brev, knokler vi løs her i "nisse-node-værkstedet" med at gøre bogen klar, så vi kan få den ud til dig.

Du kender sikkert musikken, men du skal lige se et eksempel på de fantastiske små klaverarrangementer der er simple at spille og lyder af meget.
December-Sang

Som du kan se, får du et arrangement skrevet ud i højre- og venstrehånd, becifringer og alle teksterne. 

Læs meget mere om bogen, se hele indholdsfortegnelsen og køb i forsalg via dette link.
(forventet afsendelse fra lager er fredag d. 13. dec.)

Køb Jul på slottet som E-bog
Jul på slottet kommer til salg hos diverse E-bogs forhandlere. Det betyder at du kan spille sangene fra din tablet uanset hvornår du vil og hvor du er. 
Vi anbefaler dig at holde øje med vores Facebookside hvor vi vil skrive ud med besked om hvornår E-bogen er klar og hos hvilke forhandlere du kan finde den. 
Følg vores Facebookside via linket nederst i mailen.

Er du i øvrigt nysgerrig på det med at spille noder fra din tablet/iPad, kan vi anbefale at du læser vores seneste nyhedsmail hvor vi sætter fokus på dette emne. Læs nyhedsbrevet her.


 

Tilbud

De bedste hilsner og god weekend
Bo og David 

Få nyheder og specielle tilbud på vores Facebookside. Tilmeld dig via Facebook ikonet herunder.