Kom i gang med musikprogrammer/software her

Oprettet d.

Der er al mulig grund til at rette fokus på musikprogrammer, da det er fantastiske værktøjer til alle som elsker at spille og arbejde med musik. 

Men hvad kan programmerne? Hvad kan du vælge? Og kan det passe at det ikke er så kompliceret at komme i gang?

Vi har gode erfaringer med at tage al nørderiet med jer personligt over telefon eller mail hvor vi går i detaljen med de enkelte funktioner, forskelligheder osv. 
Derfor vil vi, i dette nyhedsbrev, se det hele ovenfra og hjælpe dig som er nysgerrige og vil høre om hvad du kan opnå med et musikprogram.     

Herunder kommer vi ind på følgende emner: komponer/arranger din egen musik, øv melodi- og solospil, saml dine noder på din iPad og køb danske programmer og få dansk support.

God fornøjelse!

 

Kom i gang med at komponere og arrangere musik - om nodeprogrammer

Hvis du drømmer om at skrive dine egne melodier eller lave et lille arrangement af en melodi du kender, hvad kræver det så? 
I princippet kan du gøre det med dit instrument, papir og en blyant. Men hvis du vil spare tid, kunne eksperimentere, arbejde med større bands og samtidig blive inspireret, skal du have et nodeprogram.
Med det kan du bygge små melodistumper eller arrangementer op, sætte det sammen til det lyder godt, ændre tonearter, lege med forskellige instrumentering, printe det ud og vise det til en ven og meget, meget mere. 

Basis fremgangsmåden for alle musikprogrammerne er den samme og enkel. Du kan enten indtaste din idé via computerens tastetur eller et midi-keyboard. Herefter har du et nodebillede som du kan arbejde med og afspille så du kan høre hvordan det lyder. Er det "kun" til dit eget brug, kan du gemme alle versioner og melodier på computeren. Laver melodier/arrangementer til et orkester, festlige lejligheder, o.l. kan du sætte det flot op, printe noderne eller sende dem på email.

Herunder ser du de nodeprogrammer vi forhandler. Tryk på billederne, så kommer til produkterne på hjemmesiden. Vil du høre mere detaljeret om hvad de kan, kontakt os da venligst.


Sibelius 7 Pro   Primus 
 

Bliv god til at spille melodier og soloer - om Band In A Box

For mange bliver det at spille hurtigt til noget socialt. Det kan være du underholder for dine nærmeste, spiller i et band eller at du spille reelle koncerter.
Det vil sige at du har lyst til at øve dit melodispil/din sang eller du har lyst til at øve dig i at spille soloer eller akkompagnere. 
Med programmet Band In A Box får du dit eget utrættelige backing orkester hjemme i stuen, der giver dig mulighed for at øve lige til du synes din musik lyder godt. Og det er vel og mærke en backinggruppe der stort set lyder lige så fantastisk om et rigtigt liveorkester.    

Band In A Box er meget simpelt. Du indtaster eller indspiller akkorderne i det stykke musik du vil øve. Du vælger en genre og sætter derefter programmet til at spille. 
Du vil nu opleve at Band In A Box spiller "kreativt" så det ikke lyder som en maskine. Det kan endda spille riffs og soloer hvis du fx vil øve at akkompagnere. 

Tryk på billedet herunder. Så kommer du til de versioner af Band In A Box vi forhandler. Vil du høre mere detaljeret om hvad programmerne kan, kontakt os da venligst.


Band In A Box
 

Saml alle dine noder på din iPad - om MusicReader og iPad tilbehør

Nu er teknikken så veludviklet i forhold til Tablets at du reelt kan samle alle dine noder dér og have dem med på farten. Og med alle noder mener vi dine scannet noder, PDF noder og de digitale noder som du køber. 

Det du skal bruge er programmet MusicReader samt evt. noget af det tilbehør som gør det let at spille musikken direkte fra din tablet. Men så er mulighederne også mange: Lav dit eget bibliotek med de noder du bruger jævnligt, opret adskillige setlister, spil musikken direkte fra din tablet på nodestativet, tag huskenoter i noden og vend nodeside ved at trykke på en pedal med foden.
  
Tryk på billederne herunder, så kommer til vores MusicReader og tilbehør. Vil du høre mere detaljeret om programmet og tilbehør, kontakt os da venligst.


MusicReader    AirTurn Pedaler   
 


Danske programmer og dansk support 

Til slut en meget vigtig ting for at du kan få succes med de programmer som du køber; det skal være let at bruge, det skal være let at forstå og det skal være let at få hjælp.

Få hjælp til køb
Inden du køber, kan du altid kontakte os og blive vejledt til det rigtige valg. Det kan være i forhold til forskellige mærker og/eller i forhold til versioner.

Dansk sprog og dansk support
Programmerne Band In A Box og Primus som du finder herover, får du på dansk når du køber dem gennem Stepnote og du får adgang til dansk support. Så kan du bruge tiden på at være kreativ og nyde musikken. 


Husk også vores store juletilbud af nodebøger. Klik på banneret herunder.


Tilbud


Mvh.
Bo og David 

Få nyheder og specielle tilbud på vores Facebookside. Tilmeld dig via Facebook ikonet herunder.