Julegaver der hitter - udvalgte gaveidéer

Oprettet d.

Når du giver en nodebog  i julegave, giver du en gave der indeholder gode oplevelser mange år frem. En nodebog bliver, modsat mange andre gaver, brugt år efter år og oplevelsen og udbyttet af at bruge den vokser fra gang til gang. Dette uanset om modtageren er ung eller gammel, nybegynder eller øvet. 

Herunder er nogle udvalgte gaveidéer til alle aldre som vi gerne vil fremhæve - og som kan være til inspration til dig.
Se link til hele vores gaveguide på hjemmesiden nederst i mailen.   

Gaveidéer til børnene

Musik På En Prik
Her kommer barnet meget hurtigt i gang med at spille melodier som det kender, på klaveret - og uden at skulle forholde sig til noder, teori, osv.
Det meget simple system med farvede prikker som klistres på tangenterne gør det utroligt nemt at spille melodierne, som alle kender i forvejen. Barnet oplever altså hurtig succes på klaveret.
Læs anmeldelse fra en børnefamilie som har brugt bogen her på vores Facebookside 

Læs mere og køb bogen her

Musik På En Prik

De Bedste Til De Mindste
Når du køber en nodebog til et barn, køber du samtidig muligheden for nogle rigtig hyggelige stunder du kan have sammen med barnet.
En af de mest populære bøger til familien er De Bedste Til De Mindste der fås med tilhørende CD.
Bogen er en samlig af 100 af de bedste gamle og nye klassikere fra den danske sangskat skrevet med melodiinje og tidssvarende akkorder.

Læs mere og køb bogen her 


De Bedste Til De Mindste


Gaveidéer til teenageren

Rasmus Seebach - The Songbook
Det bliver ikke mere populært end Rasmus Seebachs samelede sange fra de to førte CD-udgivelser. Bogen kan bruges af alle Seebach fans, også selvom man ikke er så øvet. Sangene er skrevet ned i melodilinje præcis som de synges og akkorderne er både skrevet som becifringer til klaver og med guitarakkordbokse. Derudover indeholder bogen en guide til hvordan man tager alle akkorderne på klaveret, hvad de forskellige nodesymboler betyder, m.v. Og endelig er der selvfølgelig nogle lækre billleder som det hører sig til i sådan en udgivelse.

Læs mere og køb her 

Rasmus Seebach - The Songbook

The Best Of One Direction
Når vi er helt oppe i toppen af den populære skala kommer man ikke uden om det kæmpe store internationale hit-band One Direction. Kender du en teenager som har et instrument, vil denne bog være et stort hit og noget som han/hun vil bruge sammen med sine venner. 
Bogen indeholder 15 af bandets største hits arrangeret for klaver, guitar og sang.

Læs mere og køb her 

The Best Of One Direction

Gaveidéer til mor

Familiens Julesangbog
Familiens julesangbog er meget mere end en sangbog! Foruden 60 af de mest kendte og elskede, danske julesange, -salmer og sanglege får du i tilgift Juleevangeliet, Johan Krohns uopslidelige juleklassiker Peters Jul og H.C. Andersens Grantræet, som kan samle både store og små omkring stemningsfuld oplæsning.
Desuden har man samlet en håndfuld opskrifter på sikre julebagehits, ligesom også julemiddagen og julefrokosten kan komme på plads ved hjælp af bogens nemme - men velsmagende - opskrifter. Sidst, men ikke mindst, finder du skabeloner til julepynten, så I selv kan flette julehjerter og lave kræmmerhuse.

Læs mere og køb her

Familiens Julesangbog

The Library Of Piano Classics
En klaversamling med de største klassike stykker af eksempelvis Bach, Tchaikovsky and Prokoviev. Der er timevis af intense musiske oplevser i denne her udgivelse. 
Vi håber at i vi klikke videre og se den imponerende indholdsfortegnelse med alle sangene af de kendte komponister.

Læs mere og køb her

The Library Of Piano Classics

Gaveidéer til far

tv-2 Sangbogen De 50 Største
Bandet som vi alle er vokset op med, har sunget med på og været til koncert med, har her samlet hele 50 af deres sange i en lækker udgivelse. Bogen indeholder melodilinjer, tekster, akkorder/becifringer og guitarakkordbokse. Og selvfølgelig nogle gode billeder fra deres imponerende 30-årrige karriere.

Læs mere og køb her 

tv-2 Sangobogen D 50 Største

Band In A Box - komponer din egen musik på computer
For under 1.000 kr. får man sit eget lille hjemmestudie til computeren. Programmet kan bruges til at komponere sine egne melodier eller lave sin egen velklingende backinggruppe som utrætteligt spiller fx. trommer, bas og akkorder - dette mens man selv spiller eller synger melodien. Det perfekte reskab til at øve sig i at spille melodier, improvisere, osv. 

Læs mere og køb her

Band In A Box

Gaveidéer til bedsteforældrene

Sangbogen 1, 2, 3 og 4
Hvis man har levet et langt liv med musik, er Sangbogen serien et af de største hits til bedsteforældrene. Serien indeholder sange fra alle tider, alle genrer og til alle minderne. Alle melodilinjerne er skrevet ned så de er meget overskuelige at spille.
Vi håber at i vil klikke videre her og se den imponerende indholdsfortegnelse.

Læs mere og køb her

Sangbogen 1, 2, 3 og 4

Mit Livs Melodi Bent Fabricius Bjerre
Hvem er næsten bedre til at slutte denne lange liste af, end vores alle sammens Bent Fabricius Bjerre? Alle bedsteforældre har med garanti minder fra de mange klassiskere som Bent Fabricius Bjerre har rystet ud af ærmet gennem årtier. Her er 14 af de bedste der både kan bringe smil og tårer frem når de spilles akkompagneret at et lang livs minder.

Læs mere og køb her 

Mit Livs Melodi Bent Fabricius-Bjerre


Klik videre til hele vores store julegaveguide via banneret herunder

Julegave Guide


God fornøjelse med gaverne derude.

De bedste hilsner
Bo og David