Godt nytår til jer alle og tak for et godt node-år

Oprettet d.

I denne nyhedsmail er der ingen udvalgte knald-tilbud, nye produkter eller andet lokkende. Der er til gengæld et STORT OG VELKLINGENDE TAK FOR 2013 til hver og en af jer der har vist interesse for vores nodeforretning i løbet af året.  

Herunder en lille tur gennem året.

Stor interesse for noder
Det har været et spændende år for os! Vi har mødt en overvældende stor interesse for nodeudgivelser og får et meget stort antal forespørgsler på alverdens titler og genrer - og glæder os hver gang vi kan skaffe det i søger efter.
Denne interesse betyder at vi hele tiden opbygger vores sortiment af titler og med udgangen af 2013 kan vi tilbyde mere end 100.000 titler.   

Ny hjemmeside - bedre købsoplevelse
I oktober måned lancerede vi en ny hjemmeside der - med et bedre design og mange funktioner - forbedrede købsoplevelsen.
Med den nye hjemmeside er vi klar til at hjælpe jer endnu bedre, til at præsentere et endnu større sortiment for jer og til at tage imod endnu flere kunder i vores forretning.
Og skulle du alligevel være efterladt med spørgsmål efter at have besøgt vores hjemmeside, er vi ikke længere væk end en chat via hjemmesiden, en mail til vores kundeservice eller et telefonopkald. 

Tre nye udgivelser: Seebach, Walter og Jul På Slottet
Fra vores eget forlag Stepnote Publishing udkom i 2013 tre nodebøger: 'Rasmus Walter Nodealbum', 'Rasmus Seebach The Songbook' og 'Jul På Slottet'. Det er vi meget stolte af!
Vi har en simpel vision; at udgive så meget som muligt af den fantastiske danske musik på noder! Med seks udgivelser i vores katalog på nuværende tidspunkt har vi langt igen. Til gengæld er vi mere motiveret for opgaven end nogensinde på baggrund af den interesse vi møder for de udgivelser vi har sendt på gaden.
Vi er allerede i gang med de to kommende udgivelser og en del flere er på vej til jer i 2014.   
 
Nu vil vi ønske jer alle et godt nytår og så glæder vi os ellers bare til at vende tilbage til jer med nyheder og tilbud i 2014.Tilbud

De bedste hilsner
Bo og David 

Få nyheder og specielle tilbud på vores Facebookside. Tilmeld dig via Facebook ikonet herunder.