Bonus materialer

Gratis materialer når du handler hos Stepnote

I Stepnote brænder vi for at så mange børn (og selvfølgelig også voksne) oplever det fantastiske i at spille og udøve musik 😊

 

Derfor får du også langt mere end blot det(de) bøger og produkter du køber hos os - vi har så meget mere at give synes vi, derfor topper vi op med forskellige materialer, helt gratis for dig – læs listen herunder:


Liste over bonusmaterialer når du handler hos Stepnote:
 

  1. Lige efter dit køb vil du i din ordrebekræftelse finde downloadlink til en E-bog med noder, tekster og akkorder til 10 af de mest kendte børnesange i Danmark. Niveauet er for begyndere, så er dit barn lige begyndt går der ikke længe inden han/hun kan begynde at spille og synge dem. De er både til guitar, klaver og andre instrumenter😊
     
  2. Derudover finder du også download link til en klaverakkordguide og en guide til musikalske symboler og betegnelser, samt til guitar akkord diagrammer, som kan være rigtig nyttige at printe ud og have liggende, især i starten.
     
  3. Og så finder du på vores side også en infografisk guide til forældre hvis barn skal i gang med at lære at spille musik og/eller til forældre som er i tvivl om hvordan man nu griber det an. Du får lige et link her da den ligger online i forvejen.